marți, iulie 07, 2009

Transformers 2

Revenge of the fallen, ca sa fiu mai exact, este al doilea film din seria Transformers. Desi a avut succes si mie unul chiar mi-a placut filmul asta, am avut ghinionul sa vad ambele parti .cam, asa ca unele efecte nu prea le-am inteles. Din toata filmarea .cam s-a inteles un singur lucru : actorul principal e un mare dobitoc. Si chiar am sa dau argumente in aceasta privinta: omul este prea prost, si culmea nici scenaristii nu l-au ajutat. Adica care sunt sansele ca el dupa ce dobandeste puterea de a invata tot doar uitandu-se pe o carte, sa ia si sa citeasca O SINGURA carte care mai tarziu in film se dovedeste a fi chiar cheia de care avea nevoie, adica mai pe scurt, statistic imposibil! Si modul in care el descopera toate astea este unul gen spanzuratoare: A nu b nu C nu d...samd.
Pe actor in cheama Shia LaBeouf, si omul s-a facut remarcat intr-o porcarie de serial de copii, Even Stevens, insa desi nu stie sa joace a primit roluri in Indiana Jones,
X Files samd.
Pe de alta parte colega lui de film este Megan Fox, una dintre cele mai frumoase fete din industrie. Asa ca daca sunteti baieti asteptati dvd-ul sa o vedeti pe Megan in toata splendoara, si daca nu asteptati uitati-va de acum, insa va previn ca actorul ala e un mare dobitoc,... el mare???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu