sâmbătă, iunie 20, 2009

Land of the lost

Un nou film, un nou review. Ei bine Land of the lost este un film cu unul dintre actorii mei preferati, Will Ferrell. Atunci cand vezi un film cu Will nu ai cum sa nu razi. Desi suna banal cam asa este, insa am o singura complectare: trebuie sa si intelegi umorul sau. Seriozitatea cu care isi manifesta prostia in unele situatii te fac sa razi de penibilul situatiei.
Revenind la film, el este unul in care Will este un savant, doctor, what ever, si descopera o chestie cu care poate sa calatoreasca intr-un univers paralel, in care trecutul, prezentul si viitorul se imbina. Asadar nu o sa intelegeti nimic, si poate o sa credeti ca e SF dar surpriza mai si razi din cand in cand.
Unele replici sunt geniale prin simplitatea lor, mie unul aducandu-mi aminte de replicile lui Toma Caragiu din BD, desigur pastrand proportile (BD-ul a fost mai tare)
Pe Will Ferrell daca nu il stiti va mai recomand un film cu el : Old School in care a pe final un superb moment in care executa perfect o rutina de gimnastica artistica... Asadar uitati-va la Land of the lost, un film in care mai joaca alaturi de Will, Anna Friel (rol prinicipal in defunctul Pushing Daisies si Danny McBride.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu