luni, iunie 29, 2009

Twilight partea a doua : DE CE???

Americanii se uita la toate tampenile posibile, si pe deasupra platesc pentru asta. Acum este clar ca sunt un popor de analfabeti pentru ca daca il ducea pe vreunu capul sa citeasca cartea vedea ce plicitiseala este de fapt, la filmul din titlu ma refer. Da m-am uitat la primul Twilight si dupa 6 incerci consecutive, in zile diferite, am reusit sa ajung pana la capat. De fiecare data cand ii dadeam drumul la film, dupa 10 minute adormeam, ceea ce mi se intampla foarte rar pentru sunt atent la detalii. Nu s-a intamplat nimic insa, nici bataie prea mare nu a fost, nici tipa nu a fost transformata in vampir, adica mai pe scurt nimic surprinzator. Cu toate acestea toate fetele s-au dat pe spate dupa ce au vazut filmul. Si aici aveti exemplu curat de ce exista diferente intre noi, fete si baieti. Oamenii au vrut sa capitalizeze in de pe urma industriei cu vampiri si varcolaci si au profitat de lansarea ultimului Underwold pentru a vinde 2-3 tricouri.
Ei bine daca americanii se uita la toate tampenile, romanii voteaza toate tampenile, astfel nu de mult Filantropica era in top 10 al celor mai bune comedii pe Imdb, acum nu zic ca filmul nu a fost bun, dar in afara de romani cine l-a mai vazut??? Binenteles ca pe toate site-urile Twilight are un feed-back foarte bun, si asta pentru ca oamenii care voteaza acolo sunt idioti sau poate nu au vazut un film cu adevarat bun.
In fine o sa apara si Twilight 2, pentru ca oamenii mai vor bani de pe urma vampirilor, si spre deosebire de Underworld ei scot filmele unul dupa altul, nu la 5 ani distanta, de nu mai tineam minte ce s-a intamplat in primul Underwold. In fine trailerul o sa tradeze ca de obicei asteptarile dar totusi il prezint, e mocca de pe youtube:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu