vineri, iunie 12, 2009

Tv sau mai bine zis seriale


Din lipsa de ocupatie am inceput sa ma uit la un serial. Cum au inceput sa imi placa am decis sa maresc numarul acestora pana undeva la 20. Sau cel putin asa sper. Ei bine vreau sa scriu despre toate serialele la care ma uit, si care cred ca trebuiesc vazute. Lista este lunga si as vrea sa incep prin serialele care nu mai ruleaza. Nu, nu este vorba de Dallas sau Caracatita ci de unele seriale putin cunoscute la noi, si vazute de mine prin intermediul torrentelor sau Odc-ului.
Avand in vedere ca nu am dat nici un ban ca sa le vad, o sa incerc sa le critic pe cat pot eu mai mult.
Primul din lista TV este un serial american, cam ca toate de altfel, ce are numele de The O.C. sau Orange County sau si mai bine spus Rebeli in California, asa cum bine au tradus cei de la Protv...cand vreodata?
Pe scurt show-ul are 4 sezoane si contine actori precum : Misha Barton, Benjamin McKenzie, Rachel Bilson si Adam Brody, astia fiind cam cei mai importanti. O telenovela scurta, OC-ul propune un nou trend show-bizzului din state, facand din industrie sa propuna nu mai departe de anul trecut un show asemanator numit Gossip Girl.
Stilul unic al serialului, acum ma refer la OC, a capturat atentia multor persoane determinand o cerere uimitoare pentru un nou sezon. Avand in vedere ca acest serial s-a terminat de 2 ani sincer nu prea vad cum s-ar mai intoarce, insa fanii au scos deja o idee pentru al cincilea sezon si mai mult o lista cu numele si plot-ul fiecarui episod. Sincer chiar as vrea OC-ul inapoi... O tempora!
Iata trailerul de la primul sezon si sub el de la asa-zisul sezon al cincilea. Enjoy:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu