vineri, iunie 12, 2009

Weekend cu mama

Contrar aparentelor, nu mi-am petrecut weekendul cu mama ci m-am uitat la un film cu numele asta. Si din nou, contrar aparentelor filmul a fost foarte tare, ca doar nu as scrie degeaba despre el. E romanesc, adica intra in categoria filmelor europene, si cam cum toate din genul asta, finalul nu este unul fericit, as putea adauga ca este chiar tragic-comic.
Cu o mama venita din Spania, de unde altundeva nu stiu - putina imaginatie nu au avut la faza asta - , si dornica sa isi vada fiica pentru prima data dupa vreo 16 ani, descopera ca ea lipseste de acasa. Evident ca acea cursa de regasire se termina destul de repede, locul fiind unul fantastic ( in baie la Twice). Fata avea probleme cu banii, mama nu putea sta decat un weekend, iar legatura dintre ele se consuma destul de repede finalul surprinzand pe toata lumea.

Filmul este facut de Media Pro, adica o sa vedeti cum toata lumea citeste Prosportul sau alt ziar din trust, cum toti se uita la Acasa sau la Protv, iar actorii sunt de-ai casei - cu Adela Popescu in rolul principal , un Gheorghe Dinica la batranete si mama interpretata fantastic de Medeea Marinescu . Asa ca puneti mana si uitati-va la film, chiar merita iar daca nu va place astept comentarii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu