miercuri, iunie 24, 2009

Weeds

Fara nicio logica trec la un post despre Weeds, nu nu e la ce va ganditi, ci la un serial cu acelasi nume. Serialul este o comedie, e facut de HBO (deci se merita 100%), si are ca plot o familie indurerata de disparatia parintelui si o mama care nu a mai lucrat niciodata in viata ei. Alege sa vanda iarba vecinilor, locuind la inceput intr-un cartier rezidential. Toata viata monotona si banala de pana atunci din aceasta comunitate destul de mica se transforma in fum, plantatii de marijuana ascunse in casele primariei si alte nenumarate povestioare.
Are 5 sezoane, toate sunt la fel de amuzante, iar ultimul sezon de abia a inceput. Se doreste prin acest sezon o reabilitare a serialul, o reabilitare care daca nu va veni va putea insemna si sfarsitul acestui frumos serial.
Deci fara prea multe comentarii urmatorul in playlist: Weeds... glume cu si despre tripati, nu aveti cum sa nu radeti!

2 comentarii:

  1. Eu l-am descoperit saptamana trecuta si l-am epuizat in nici 4 zile. Imi place ca nu exista niciun personaj normal, toti sunt cu capu' grav iar modurile prin care iese mereu Nancy din rahat sunt geniale.
    O alta comedie descoperita recent pe care ti-o recomand e Big Bang Theory.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta o stiu Bing bang , e facuta de abc daca nu ma insel, insa nu ma uit. eu unul am vreo 20 de seriale la care ma uit acum alternativ, si o sa scriu despre ele. Daca mai vrei ceva sa vezi mult Entourage. In rest merci de comment

    RăspundețiȘtergere